LogoKunstKringLelystad

Kunstkring Lelystad, Miep Bos, "Het leven is een circus".

 
buttonStart
ButtonLopendeExpo
ButtonGentechvrijExpo
buttonKunstenaars
gehouden exposities
buttonVegRest
InDeMedia
buttonLinks
 
 
buttonInfoVoorExpo
 
 

 

 

Exposities van de Kunstkring Lelystad:

van 1 oktober tot 1 december 2007

MIEP BOS

Kunstenares Miep Bos exposeert haar schilderijen en geschilderd keramiek vanaf 1 oktober 2007 tot 1 december 2007 in het Vegetarisch Restaurant aan de Donaustraat 183, onder het motto:"Het leven is een circus."

Miep Bos, vertegenwoordigster van Kunstkring Lelystad afd. beeldende kunst heeft al 12,5 jaar menig debuterende -, of bekende kunstenaar geholpen, met zijn of haar (eerste) expositie in het Vegetarische Restaurant in Lelystad. Nu is zij zelf weer aan zet.

Daarbij viert zij tijdens deze opening op zaterdag 20 oktober a.s. om kwart over 8 niet alleen haar 12,5 jaar jubileum bij de Kunstkring, maar zullen Christina en Yamuna Gerritsma als eersten het virtuele boekje "Recept voor een Markttoelating" van Miep ontvangen, dat vol staat met haar schilderijen, foto's en nieuws, dat ze in de afgelopen 11 jaar heeft verzameld over genetische manipulatie. In het boekje, dat 42 pagina's telt, staat een kunstwerk van Yamuna. Het virtuele boekje (pdf) is gratis te bestellen bij miep(at)miepbos.nl

Er is al gevraagd om een Engelse vertaling, de bedoeling is, dat dit boekje over de hele wereld beschikbaar zal zijn. Dit is mogelijk, omdat er ook een Engelse digitale uitgave komt. De Nederlandse titel is: "Recept voor een markttoelating".

Bij keramiekschilderen moet je heel spontaan en alert zijn, gemaakte fouten zijn haast niet meer te verbeteren. Het is heel erg leuk om te doen. Miep begon er mee, omdat een leerling het graag wilde leren. Nu zijn ze allebei even enthousiast.

Onderwerp van het keramiek en de schilderijen is circus en clown.


Persberichten over deze expositie>>


Vorige expositie van de kunstkring >>

 

 

email: info@kunstkringlelystad.nl

  Kunstkring Lelystad Gentechvrij Miep Bos

Alle afbeeldingen © van de verschillende kunstenaars.