LogoKunstKringLelystad

Kunstkring Lelystad, Expositie Miep Bos

 
buttonStart
ButtonLopendeExpo
ButtonGentechvrijExpo
buttonKunstenaars
gehouden exposities
buttonVegRest
InDeMedia
buttonLinks
 
 
buttonInfoVoorExpo
 
 

 

 

Koekjes van eigen deeg.

 

Kunstenares Miep Bos exposeert vanaf 21 augustus tot 20 oktober 2005 in het Vegetarisch Restaurant aan de Donaustraat 183.

Miep Bos, medewerkster van Kunstkring Lelystad afd. beeldende kunst heeft al menig debuterende kunstenaar geholpen met zijn of haar (eerste) expositie in het Vegetarische Restaurant in Lelystad.

Af en toe laat  zij ook eigen werk zien in het Restaurant en nu heeft ze die expositie "Koekjes van eigen deeg" genoemd.

De Flying Hopman, schilderij van Miep Bos

 

Burgerinitiatief.

Twee schilderijen die er zullen hangen, zijn gebruikt bij het eerste burgerinitiatief in Lelystad om die plaats gentechvrij verklaard te krijgen. Ze nam ze mee in de raadszaal tijdens het initiatief.

Hoewel het burgerinitiatief niet aangenomen werd, ging de gemeenteraad wel een heel eind mee in de gedachte van een gentechvrije gemeente. Nu bekend is geworden dat de plannen betreffende een Bio Science Park niet doorgaan, staat volgens Miep niets meer in de weg om Lelystad alsnog één van de eerste gentechvrije gemeentes te laten worden. (Culemborg is dat al) en uit te laten groeien tot een groot agrarisch centrum met biologische landbouw als hoofdmoot.

Verder is nog het logo van de internationale rondreizende Gentechvrije Exposities te zien, die Miep organiseerde in 2003 en 2004.

Gewolmaniseerd hout.

Over het gewolmaniseerde hout treft u geen schilderijen aan, één met dit onderwerp hangt met 15 andere tot 1 oktober in het Flevoziekenhuis in Almere.

Nee, er komt een aparte tentoonstelling over dat omstreden onderwerp vanaf 1 december 2005 in de Lelystadse bibliotheek, en Wieteke van Dort, die dan met Miep en andere kunstenaars exposeert, zal daar op 7 december met een lezing de opening verrichten.

U bent van harte uitgenodigd de expositie te komen bekijken, die te zien is tijdens de openingsuren.

 

Miep Bos, Schilderij Je wordt wat je eet

Je wordt wat je eet, Miep Bos

Miep Bos, Schilderij Robie en Zobie

Robie en Zobie, Miep Bos

 

 

Perspublicaties over deze expositie>


 

vorige expositie van de kunstkring >

 

email: info@kunstkringlelystad.nl

  Kunstkring Lelystad Gentechvrij Miep Bos

Alle afbeeldingen © van de verschillende kunstenaars.