LogoKunstKringLelystad

Kunstkring Lelystad, Ineke Ludwig - van Leeuwen, kunstenares en medewerkster Kunstkring Lelystad afd. muziek - en poëzie middagen.

 
buttonStart
ButtonLopendeExpo
ButtonGentechvrijExpo
buttonKunstenaars
gehouden exposities
buttonVegRest
InDeMedia
buttonLinks
 
 
buttonInfoVoorExpo
 
 

 

, Ineke bij het Vegetarisch Restaurant met één van haar Bliss schilderijen: "Frank op zijn Rollerplank". De tuin van Margje, olieverf op doek van Ineke

Jubeleumgroepsexpositie-opening, van 30 juli 2010 tot 1 december 2010, van Kuinstkring Lelystad. Vlnr. Ineke Ludwig - van Leuuwen, Miep Bos en oprichtster van de 25-jarige Kunstkring Lelystad (2010) Marie-Christine Dorjee. Logo van een gentechvrije expositie in Vlissingen in 2003.

Riddersporen in Fairfield, olieverf op doek, illustratie in inkt en kleurpotlood.

Allerlei Blissbeestjes op doek geschilderd in acrylverf.

Het werk van Ineke Ludwig- van Leeuwen.

De blissbeestjes op de acrylschilderijen drukken het speelse, ongecompliceerde leven uit: harmonie,vrolijkheid en gezelligheid als een natuurlijke hoedanigheid.

Haar stijl veranderde in de loop der jaren van een weergeven van indrukken van buiten, zoals landschappen, naar indrukken van binnen uit. Ineke behaalde haar Bachelor's of Fine Art aan MIU, te Fairfield, USA. Daar verscheen het eerste kinderboek: "Een zwembad vol ijs", dat nu in het Nederlands verkrijgbaar is in eigen uitgave.

Kinderen die bij haar les hadden schreven spontaan gedichten bij de schilderijen en ook daar is een boekje van gemaakt met een selectie van kindergedichten.

Behalve olieverfschilderijen, acrylschilderijen en pasteltekeningen zijn er ook zeefdrukken en potloodtekeningen in haar atelier te zien. En een groot aantal kaarten met afbeeldingen van haar kunstwerken van haarzelf en van Miep Bos.

Een bezoek aan het atelier is altijd mogelijk na een telefonische afspraak (0320-218059).

Ineke heeft jaren geleden het stokje van Janneke Segaar overgenomen voor wat betreft de muziek - en poëzie middagen georganiseerd voor de Kunstkring, eerst bij de familie Hoenderdos en later bij de familie Ludwig thuis.

aangemaakt 16-09-2010

email: info@kunstkringlelystad.nl

  Kunstkring Lelystad Gentechvrij Miep Bos

Alle afbeeldingen © van de verschillende kunstenaars.