LogoKunstKringLelystad

Kunstkring Lelystad, Claudia Kerssemakers.

 
buttonStart
ButtonLopendeExpo
ButtonGentechvrijExpo
buttonKunstenaars
gehouden exposities
buttonVegRest
InDeMedia
buttonLinks
 
 
buttonInfoVoorExpo
 
 

 

 

Claudia Kerssemakers

exposeert van 3 januari tot 3 maart 2012:

"LIFE"

Claudia Kerssemakers is een jonge kunstenares van 21 jaar. Zij heeft op dit moment haar schilderijen tentoongesteld in 'het Vegetarisch Restaurant' in Lelystad. Het thema van de tentoonstelling is 'Life', omdat zij met haar schilderijen ook haar liefde voor de natuur, dier en mens tentoonstelt, kortom: haar liefde voor het leven.

Samen met Van Gogh

Leuk weetje: haar betovergrootvader Anton Kerssemakers heeft samen met Van Gogh geschilderd. Claudia: "Hopelijk heb ik ook iets van zijn schildertalent nog in m'n genen zitten!"

Tekenlessen van Miep Bos

Onderwerpen zoals Gandhi, struisvogels, olifanten en bloemen komen naar voren. Zij heeft altijd graag getekend, en leerde als tiener met de tekenlessen van Miep Bos meer over de technieken van het tekenen en schilderen. Miep Bos:"Claudia is een natuurtalent. Zij had maar heel weinig aanwijzigingen nodig, de rest ging vanzelf".

Brockwood Park School

Van 2008 t/m 2010 woonde zij op Brockwood Park School in Engeland, een internationale school waar zij nog meer ervaring opdeed in het tekenen en schilderen. Hier heeft zij veel goede herinneringen aan. Zij ging erheen met als doel te onderzoeken wat zij wilde gaan studeren. In eerste instantie was ze gefocust op kunstacademies, maar in het tweede jaar in Engeland ontdekte ze haar grote interesse voor massage en kruiden.

Natuurgeneeswijzen

Naar aanleiding hiervan is ze nu tweedejaars studente aan de Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen in Bloemendaal. Hier verdiept ze zich in de natuurgeneeswijzen en massagetechnieken. Maar daarnaast is ze haar liefde voor kunst niet vergeten en schildert ze wanneer ze er de kans toe krijgt. Zij verkoopt af en toe een schilderij of portret en naast haar werk in het Vegetarisch Restaurant helpt dit haar de particuliere opleiding en de bijkomende reiskosten te financieren.

Portret of schilderij cadeau geven

Als u graag uzelf of iemand anders een portret of schilderij cadeau wilt doen kunt u mailen naar Claudia Kerssemakers.

Woont u te ver weg van Lelystad om de schilderijen te bezichtigen? Ze zijn ook te zien en te koop op haar webshop: www.shopcultuurbewust.nl of haar persoonlijke website: www.claudia-art.webs.com .

Pers

 

 

 

 

 

 

 

email: info@kunstkringlelystad.nl

  Kunstkring Lelystad Gentechvrij Miep Bos

Alle afbeeldingen © van de verschillende kunstenaars.